Garasjeport

Hörmann

Græsdal Glass er din sertifiserte Hörmann-forhandler i Ålesund og omegn. Hörmann-portene er spesielt kjent for sin høye kvalitet og sitt lekre design.

I motsetning til andre portleverandører i dagens marked, så er Hörmann den eneste produsenten som leverer komplette porter tilpasset hver garasjeåpning. Alle port- og portåpnerkomponenter blir utviklet og produsert av Hörmann selv og den komplette porten oppfyller sikkerhetskravene i henhold til den europeiske standarden.

Hörmann garasjeporter kan skaffes i mange overflater og farger

Leddportene til Hörmann åpnes loddrett og legges under taket. Dette konstruksjonsprinsippet gir deg maksimal plass både i og utenfor garasjen. Hörmann garasje-leddporter kan monteres i alle garasjeåpninger og gir opptil 14 cm mer gjennomkjøringsbredde enn en vanlig vippeport. I tillegg har leddportene optimal tetthet ved hjelp av fleksible og værbestandige pakninger på alle fire sider.

Berry-vippeporter fra Hörmann gjenspeiles kvaliteten i vakkert design. Berry-vippeport kan leveres i mange forskjellige motiver eller spesial tilpasset kledningen på ditt hus. Kan også fås som treport, til hytte eller trehus. Berry-porten er testet og sertifisert etter de høye sikkerhetskravene i den europeiske standarden 13241-1. Lurer du på om din gamle garasjeport oppfyller gjeldende Eu sikkerhetsstandard, kan du sjekke med Hörmann sin sikkerhets-sjekkliste.

Hörmann Rulleporter monteres under tak, og tar nesten ingen plass i garasjen. Rulleportene har et universelt bruksområde formen på din garasjeåpning spiller ingen rolle, den kan være firkantet, vinklet, med segment eller i rundbue. Motorens integrerte mykstart og mykstopp sørger for et stillegående portløp. Sensoren til motoren vil også merke når det er noe under porten, slik at den aldri vil smelle igjen på bilen eller barna. Ønsker du å oppgradere til en sikker og stabil garasjeport?

Hvis du ikke allerede har en annen inngang til din garasje, anbefaler vi at du velger en sidedør. Sidedører er alltid veldig praktiske, hvis dere har flere kjøretøy i en husstand som må parkere foran garasjeporten på grunn av en kort oppkjørsel. Hörmann sine sidedører kan du få i samme utførelse som alle Hörmann sine portmotiv og porttyper slik at porten og sidedøren danner en harmonisk design. Ta kontakt med oss for å finne en sidedør som matcher din port.

Leddport og sidedør