KVALITET DU KAN STOLE PÅ

Kjøp garasjeport hos oss og vær med i trekningen om å vinne putekasse i stål fra

Hormann logo
Days
Hours
Minutes
Seconds

Hvordan deltar du?

Hos Græsdal Glass er vi glade for å kunngjøre en spennende kampanje der du kan vinne en fantastisk putekasse i stål fra Hörmann! Har du kjøpt en garasjeport fra oss i 2024? Da har du sjansen til å delta!

Hvis du kjøper en garasjeport fra oss mellom 1. juli og 30. august 2024, blir du automatisk med i trekningen. Du trenger ikke gjøre noe mer enn å glede deg til muligheten til å vinne en super praktisk og stilig putekasse. Kanskje det er på tide med en liten oppgradering av garasjen?

Men vi har ikke glemt dere som allerede har gjort et kjøp tidligere i år. Hvis du har kjøpt en garasjeport mellom 1. januar og 30. juni 2024, er alt du trenger å gjøre å besøke vår Facebook- eller Instagram-side, finne konkurranseinnlegget og skrive en kommentar med teksten: “Jeg har kjøpt garasjeport i 2024”. Det er så enkelt at til og med din gamle onkel med flip-telefon kan klare det!

Trekning og vinnerannonsering

Vi trekker den heldige vinneren den 30. august 2024, så følg med på våre sosiale medier. Vinneren vil bli annonsert både på Facebook og Instagram, så sørg for å følge oss for oppdateringer. Hvem vet, kanskje er det nettopp du som får en ny putekasse i stål til å lagre hageredskapene eller de mystiske garasjeprosjektene dine!

Del gjerne kampanjen med venner og familie for å spre ordet. Hold deg oppdatert på kampanjen og andre spennende nyheter fra Græsdal Glass ved å følge oss på sosiale medier.

Praktisk og stilren oppbevaring med Hörmann putekasse

Den flotte putekassen i stål fra Hörmann, som du har mulighet til å vinne, er både funksjonell og stilren. Med utvendige mål på 1.360 × 675 × 725 mm (bredde × dybde × høyde), tilbyr denne putekassen rikelig med oppbevaringsplass. Innvendige mål er 1.230 × 530 mm, noe som gjør den perfekt for å lagre puter, hageutstyr, og andre gjenstander. Kassen har et bruttovolum på 0,4 m³ og kommer i en elegant antrasittgrå standardfarge (RAL 7016), som passer godt inn i enhver uteplass eller hage. Den antrasittgrå fargen gir et moderne og tidløst uttrykk som både er praktisk og estetisk tiltalende.

Delta i vår kampanje for en sjanse til å vinne denne flotte putekassen fra Hörmann!

Lykke til, og takk for at du har valgt Græsdal Glass som din lokale leverandør av garasjeport!