OM OSS

Helt siden oppstarten i 1956 har Græsdal Glass vært genuint opptatt av å levere skreddersydde løsninger innen glassprodukter. Det hele startet med enkle glass og blyglass, og nå, nesten 70 år senere er produktporteføljen blitt langt mer omfattende. Vi er likevel fortsatt opptatt av det samme, glass, skreddersydde løsninger, kvalitetsprodukter og godt håndverk.

I dag er vi 11 ansatte, og har flyttet all vår virksomhet til Flåte – noen minutter unna Digerneset Næringspark i Ålesund Kommune. Vi betjener både private, så vel som proff- og offentlige kunder. I vårt nyrenoverte bygg finnes verksted og produksjon i tillegg til en stor utstillingshall hvor mange av produktene og løsningene er utstilt. Græsdal Glass samarbeider bare med anerkjente produsenter som bidrar til å gi, både dere og oss, nødvendig support og trygghet.

Om du ønsker en tilpasset dusjvegg, en ytterdør som tåler juling, rekkverk og garasjeport tilpasset ditt bygg eller rett og slett bare noen enkle glass så er vi her for å hjelpe deg. God design, kombinert med kvalitetsmaterialer og trygg montering, gir lang levetid på produktene og ikke minst fornøyde brukere.Pris vil alltid være et viktig kriteria, men et godt kjøp måles ikke lenger i lavest mulig pris, fremfor alt også i bærekraft og levetid.

Våre partnere