Velkommen til vår blog!

Vi er glade for å ha deg her. På denne bloggen finner du spennende og informative artikler om et bredt spekter av emner. Målet vårt er å levere kvalitetsinnhold som inspirerer, underholder og informerer leserne våre.

Græsdal Glass AS på veien mot Miljøfyrtårnsertifisering: en reise mot bærekraft og åpenhet

Vi følger sikkerhetsstandarder og regler for rekkverk

I Norge må glassrekkverk oppfylle visse sikkerhetsstandarder for å sikre beskyttelse av enkeltpersoner og forhindre ulykker. Disse standardene er regulert av Byggteknisk forskrift (TEK17) og Norsk Glass- og Fasadeforening.

«Hvor langt kommer vi…?»

Med endringer kommer det som regel mange spørsmål. Selv om mange av oss er vant til å kjøre med elektriske biler privat så er det litt annerledes i jobbsammenheng.

«Græsdal Glass i «ny» drakt»

I 2018 kjøpte Græsdal Glass konkursboet til Flåthe Trevare, og flyttet deretter all virksomhet fra Spjelkavik til bygget på Valle. Det ble ganske tidlig klart at det tidligere produksjonsbygget hadde noen utfordringer i fht. energiforbruk...

«Trenger dine vinduer vedlikehold?»

Vinduer og dører er en viktig del av våre boliger og de byggene vi oppholder oss i. De fleste av oss vasker glassene i ny og ne, og kanskje spesielt nå på denne tiden av året...

«By(rampen)»

Ordet ramp har flere betydninger, og her støter vi på to forskjellige tolkninger. Byrampen på vei opp trappene til Fjellstua er et av Ålesunds mest besøkte utkikkspunkt, og er en naturlig stoppeplass for turister som vil fotografere den vakre utsikten. 

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av cookies.  Lær mer