Verksted


På verkstedet utfører vi en rekke tjenester knyttet til glass og speilproduksjon. Her er en oversikt over hva vi tilbyr:

Produksjon av enkeltglass og speil: vi kan produsere glass og speil i ønskede mål og tykkelser.

Sikkerhetsfolie for speil: vi kan påføre sikkerhetsfolie på baksiden av speil for å forhindre splinter og skader i tilfelle brudd.

Kantbehandling: vi tilbyr ulike kantbehandlinger, inkludert sliping, polering, avrunding av hjørner og enkel kryssbåndsliping etter ønske. Vi kan også lage fasettkanter.

Skjæring av eksisterende glass og speil: hvis kunder har glass eller speil som de ønsker å tilpasse, kan vi skjære dem til ønskede mål.

Glass- og speiltyper: vi har forskjellige typer glass og speil tilgjengelig, inkludert floatglass i tykkelser på 2, 4, 5, 6 og 8 mm. Vi har også sot- og bronsfarget floatglass i tykkelser på 4 mm og 6 mm. Andre tilgjengelige alternativer inkluderer laminert glass i tykkelser på 6,38 mm og 8,76 mm, trådglass, ornamentglass som Cotsvold og Multiflor, Lacobel i 4 mm grå og svart, satinato (frosta) i 4 mm og 6 mm, samt peisglass.

Plastplater: vi tilbyr også tilpasning av plastplater i to typer: akryl i tykkelser på 2, 3, 4, 5, 6, 8 og 10 mm, og Lexan (polykarbonat) i samme tykkelsesområde.

Blyglassreparasjon: vi har et blyglassverksted der vi kan reparere blyglass i dører, vinduer og glassmalerier.

Speil i ramme: vi kan produsere speil som er rammet inn i u-profiler.

Glassbytte: vi tar imot vinduer og dører med knust glass og kan erstatte både isolerglass og enkeltglass i eldre kittvinduer.

Tilpasning av garderobedører: vi kan kappe ned garderobedører med speil til ønskede mål.

Glasspolering: vi kan polere bort lette striper på glass for å gjenopprette klarheten og estetikken.

Hvis du har spesifikke spørsmål eller ønsker mer informasjon om våre tjenester, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Tjenester

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av cookies.  Lær mer