Tjenester

Service

De fleste produkter vi omgir oss med i hverdagen har behov for en eller annen form for vedlikehold eller service. Jo flinkere vi er til å ta vare på våre bygg og eiendeler, jo lenger levetid oppnår produktet.

Befaring

Vår tjeneste for måling og befaring av vinduer, dører, glass og andre lignende produkter er en viktig del av vårt arbeid for å sikre at våre kunder får de beste produktene og den beste opplevelsen.

Montering

Vi tilbyr ikke bare høykvalitetsprodukter, men også profesjonell monteringstjeneste av vinduer, dører, glass og garasjeporter. Våre monteringseksperter er erfarne og spesialiserte på...

Verksted

Vi tilbyr en omfattende verkstedtjeneste for skjæring av glass, speil og lignende produkter. Vårt verksted er utstyrt med det nyeste utstyret og teknologi for å sikre nøyaktige kutt og høy kvalitet...

Forsikringssaker

Vi forstår hvor frustrerende det kan være å oppleve knust glass. Vi ønsker å forsikre deg om at vi er her for å hjelpe deg gjennom denne situasjonen. Som en del av Glassfagkjeden i Norge, har vi etablert en samarbeidsavtale med de største forsikringsselskapene i landet.