Rekkverk

Nyt lyset og utsikten

Glassrekkverk på terrassen gir deg fullt utbytte av en vakker utsikt samtidig som det bidrar til å øke romfølelsen, både ute og inne.
Naturen bringes inn og du kan nyte lyset og utsikten.

Velg mellom glass festet i trestolper, aluminium, rustfritt eller stolpefritt.Vi har en egen nettside der vi presenterer alle våre rekkverk.
Gå til siden:https://grasdalrekkverk.no/butikk/

G000 – Glass til tre rekkverk. Har du et ordinært rekkverk i tre? Hvorfor ikke bytte dette ut med et rekkverk i glass. Glass slipper inn lys, er stilig, 100% sikkert og enkelt å rengjøre.
Glasset som benyttes i rekkverk er både herdet og laminert for å tilfredsstille rekkverkskravene. Derfor blir glasset stående dersom det skulle knuse. Ofte monteres det en håndløper i overkant av glasset som også bidrar til økt sikkerhet.

Har du planer om å beholde stolpene på ditt gamle rekkverk eller har planer om å sette opp nye stolper for å få ett rimelig glassrekkverk.
Græsdal Glass leverer glass fra Pilkington Norge og bruker underleverandører fra Norden når vi kjøper inn syrefaste 316 klemfester og deler til glassrekkverk.

Dimensjonering og utførelse. Kun med riktig dimensjonering, glasstype og monteringssystem, utført av kompetente håndverkere får du varig glede av ditt rekkverk.
Bruk alltid fagfolk med dokumentert kompetanse når du investerer i din bolig.

G000 - Herdet laminert sikkerhetsglass

G100 – Stolperekkverk i aluminium. Rekkverk i aluminium er solide og holdbare mot all slags vær og påkjenninger. Ikke minst er de vedlikeholds vennlig med svært lang levetid. Rekkverk i aluminium er en investering for framtiden.
Standard lagerført i natureloksert aluminium.  (Noen modeller leveres som standard i hvit, sort og antrasitt) og kan ellers skaffes i alle RAL farger på forespørsel.

G100 - Stolperekkverk i aliuminium

G200 – Stolperekkverk rustfritt. Rustfritt glassrekkverk er et pent og stilrent rekkverk som utmerker seg med sine rike detaljer og moderne design.

Sur nedbør, forurensinger, høy luftfuktighet o.l. kan utvikle kosmetisk misfarging. Spesielt utsatt er det i områder nær sjø (saltvann) og basseng. For å unngå dette er det nødvendig med jevnlig rengjøring. Overflate-korrosjon kan forekomme og må da poleres bort.
Rustfritt / Syrefast stål bør renses og settes inn 1-2 ganger per år med egnet middel.

G200 – Stolperekkverk rustfritt

G300 – Rekkverk uten stolper. Maksimer utsikten med et helglassrekkverk.

UNIQ: DEN SMARTESTE PROFILEN FOR GLASSREKKVERK
Den nye generasjonen profiler til glassrekkverk er ikke bare kalt UNIQ. De patenterte glassklemmene uten kiler og gummipakninger, regulerbarheten på ujevne overflater, den hule utformingen og den raske og enkle monteringen er alle unike og smarte egenskaper som gjør at du sparer tid og penger. Systemet har blitt sertifisert av ulike internasjonale organisasjoner. Alle profiler er tilgjengelige som en BIM-modell.

SMART FASTKLEMMING. Den patenterte klemlisten holder glasset sikkert på plass. Mangelen på kiler betyr at det ikke er noen spenning i glasset og at belastningen er fordelt jevnt over hele glassplaten.

SIKKER. Den omhyggelig utformede formen og funksjonen til profilen garanterer at glasset aldri vil løsne. Det er det ultimate innen sikkerhet.

REGULERBAR. Profilene er festet med regulerbare muttere slik at profilene alltid er vannrette og glasset alltid står rett uansett hvor ujevn overflaten er.

LETT OG STERK. Den sofistikerte hule utformingen gjør profilene betraktelig lettere og sterkere. Det er det beste valget både strukturelt og økonomisk sett.

RASK MONTERING. Det har aldri vært så raskt eller enkelt: Fest profilen, sett i glasset, senk klemlisten og trekk til skruene. Det var det!

ELEGANT RESULTAT. Mangelen på gummipakninger sikrer et stilig resultat. Det finnes ulike lister for ferdigstilling av gulvsiden og utsiden: Du klikker dem helt enkelt på plass.

G300 – Rekkverk uten stolper

G400 – Boltefestet rekkverk.Boltefestet glass må prosjekteres riktig for å tilfredsstille gjeldende foreskrifter og krav. Her benyttes NS 3510 som beskriver type glass og avstand mellom boltene. Ta tidlig kontakt om du planlegger montering av boltefestet rekkverk.

G400 – Boltefestet rekkverk