Våre montører er en viktig del av vår forretning

Græsdal Glass utfører monterings- og reparasjonsarbeid for både private og profesjonelle kunder, samt kommuner og flere forsikringsselskap. De setter alle høye krav til kvalitet – fra de tar kontakt med oss til alt er montert og ferdig levert. Vi jobber i et serviceyrke, og her skal vi være best!


Hverdagen i Græsdal Glass er ofte hektisk, dog på en god måte, men vi setter alltid kvalitet fremfor kvantitet. Det håper vi du også gjør. Vi ønsker selvstendige og selvgående mennesker, og gjerne problemløsere siden vi støter på mange utfordringer i de utallig ulike oppdragene som kommer til oss. Arbeidsoppgavene er mange og varierte, men i hovedsak vil det dreie seg om montering av glass, vindu, dører, garasjeporter, rekkverk m.m. Vi utfører også ulike serviceoppdrag og reparasjoner tilknyttet nevnte kategorier.


Montørene jobber ofte i team, men også på egenhånd. Gode samarbeidsegenskaper betyr mye i et lite miljø, og vår trivsel er en suksessfaktor. Ditt bidrag vil være både verdifullt og verdsatt. 
Vi ser etter den rette personen, ikke nødvendigvis den til enhver tid rette kompetansen. Er du tømrer med fagbrev kan det være en fordel, men du kan like gjerne ha erfaring fra annen håndverker- eller produksjonsvirksomhet. Alt det andre du trenger fikser vi – både for at vi sammen skal kunne gjøre en god jobb, og selvsagt for at alle skal oppleve en kjekk, variert og trygg arbeidshverdag.
Vi mener våre betingelser er konkurransedyktige, håper du vil vite mer og er nysgjerrig på å bli bedre kjent med oss.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av cookies.  Lær mer