«Græsdal Glass i «ny» drakt»

I 2018 kjøpte Græsdal Glass konkursboet til Flåthe Trevare, og flyttet deretter all virksomhet fra Spjelkavik til bygget på Valle. Det ble ganske tidlig klart at det tidligere produksjonsbygget hadde noen utfordringer i fht. energiforbruk, lydforurensing og komfort. Sammen med huseier, Anko Eiendom, ble det derfor lagt planer for en omfattende renovering. Høsten 2022 startet en etterlengtet og større utvendig renovering med isolering, nye vinduer med lydglass samt det nye fasadesystemet Fixade fra Spilka.

I dag fremstår bygget langt mer moderne og brukervennlig, og i tillegg har vi på egenhånd modernisert kontorfløyen og utstillingen slik at det har blitt enda mer trivelig, både for oss som jobber her og forhåpentligvis for de som besøker oss. Noen detaljer gjenstår fortsatt, men vi er så langt temmelig fornøyde med alle endringene som er gjort siden høsten. Nå er bygget klart til fortsatt drive med glass og vindu i mange, mange år fremover.

Har du lyst å vite mer eller bare se hvordan vi har det? Stikk innom da vel…vi har kaffen klar, og alltid tid til en prat.

Blog